12 noiembrie 2007

Perle copii

Sau copiii spun lucruri traznite. Foarte, foarte distractivi copii, ne fac sa radem si sa ne aducem aminte de vremurile cand scoteam si noi asemenea perle:

Tovarasul Nicolae Ceausescu, vorbeste la revelion la televizor, fiindca cand raguseste el , trebuie sa tragem artificii peste cap.

Ce sunt amprentele? Amprentele e când punem mana pe o clanta si raman degetele acolo si le găseste militia.

Ce este rascoala? Rascoala inseamnă, cand parintii nostri nu gasesc bani si atunci rascolesc ca sa gaseasca.

Ce este hotararea? Hotărârea e cand tovarasul Nicolae Ceausescu vrea sa mearga in alta tara si vorbeste la telefon cu tara aia si le spune ca vine.

Ce sunt drogurile? Drogurile sunt niste plante pe care le usuca gangsterii si le iau ca pe niste medicamente, care ii amortizeaza, sa nu-si mai recunoasca faptele.

-Dumnezeu! Vreau sa traiesc 900 de ani, ca tipul acela din Biblie.

Draga Dumnezeule! Daca esti atent duminica in biserica, iti arat pantofii mei cei noi.

Nici o persoana nu hotaraste inainte de a creste mare cu cine se va casatori. Dumnezeu decide totul cu mult inainte, si nu vei afla decat tarziu pe cine ti-a bagat pe git.

Nu m-as saruta niciodata in fata altor persoane. Ar fi foarte jenat daca m-ar vedea altcineva ar daca nu m-ar vedea nimeni as vrea sa incerc si eu un baiat dragut .Insa numai pentru cateva ore

Cand cineva vrea sa sarute pentru prima oara ,cade pe spate si nu se mai trezeste , cel putin o ora

Perle superbe, spuse de oameni nevinovati, la o varsta la care inca mai cred in sinceritate. Vom reveni cu alte perle, inclusiv perele copii, bacalaureat, perle politicieni, si altele. Pentru ca sunt superbe.

Niciun comentariu: